Pedagogický spolek Emil

Chceš si trochu zarelaxovat? Rád si zabékáš s kytarou nebo hraješ na triangl? Máme pro tebe perfektní akci – Kytarování! Tuhle srandu organizujeme každý semestr. Pivo, zpěv, hospoda, kytary a přátelská atmosféra. Vezmi s sebou svoji partu a pojď si užít večer.

Kytarování 2021

Kytarování obvykle začíná v 18. nebo 19. hodin a hospoda ve které se scházíme je vždy v centru Prahy (zatím jsme hráli U Sudu, Malé Bretani a v klubu Újezd).

Pokud zpívání či drnkání není pro tebe, nabízíme i jinou alternativu. V letním semestru 2023 jsme organizovali i Bingo 3x jinak. Ve spolku jsme totiž velcí nadšenci Binga! Rozhodli jsme se představit tuto hru trochu netradičně a vytvořili jsme tak několik verzí této profláklé hry. Šťastní výherci si odnesli deskové nebo karetní hry za svoje zasloužené vítězství.

Pokud tě ale láká něco, co bys na akademické půdě nečekal, máš zálibu v českém a slovenském internetu a miluješ bizáry a memy, tak máme program i pro tebe. V letním semestru 2023 jsme totiž vyzkoušeli, jak moc budoucí učitelé znají nejšílenější momenty z Barrandova i Twitche. Na vítěze příštího ročníku čeká Zlatý bludišťák! A to se vyplatí Horste!