Pedagogický spolek Emil

Pokud byste zvažovali některý z oborů, který náš spolek zaštiťuje (a to Speciální pedagogiku, Logopedii, Učitelství pro mateřské školy nebo Učitelství pro 1. stupeň ZŠ), tak neváhejte a dorazte na Den otevřených dveří Pedagogické fakulty!

Každý rok zodpovídáme otázky uchazečů ohledně průběhu studia, přijímacích zkoušek i studentském životě. Chceš vědět tipy na to, kde se v okolí fakulty dobře najíst, jak se dostat nejrychleji do Brandýsa, nebo kam se jít učit s kamarády? Přijď se za námi zeptat na náš mini stánek u leporela spolku a studentských oborových rad, které u nás působí.

Den otevřených dveří probíhá každý rok okolo poloviny prosince a koncem ledna (sledujte webové stránky PedF UK), abyste mohli udělat informované rozhodnutí, kam si podáte přihlášku. Držíme vám palce!

A jakmile překonáš přijímačky, tak s námi pojeď na Seznamovák!!!

Před zahájením studia je ještě jedna možnost se s námi setkat a zeptat se na vše potřebné – Studijní soustředění! To organizuje fakulta v září před zahájením akademického roku jako akci, kde se studenti dozví něco o knihovně, studovně, SISu atd. My tam samozřejmě nemůžeme chybět, tak se za námi nezapomeň zastavit a zeptat se na cokoliv, abys byl připraven pro další kapitolu svého života – vysokoškolské studium!